Excusez nous.
cette page n'a pas encore été traduite
Maatwerk voor groepen

Zelfverzorging

't Sjetootje is voor groepen tot circa 35 personen een fijne plek om  te verblijven en alles met elkaar te organiseren en te verzorgen.  De keuken is zeer geschikt om samen te kokkerellen. In het Poortgebouw of op de terrassen kunt daarna genieten van het resultaat. Ook beschikken we over een slinger-bbq waarmee u boven één van de vuurschalen vlees of groente kunt grillen. 

U bent in een fijne omgeving met een ongedwongen sfeer waar u zich direct thuis zult voelen.  Wanneer u wilt kunt u een deel van het programma door ons of één van onze partners later verzorgen. 

Tijdens uw verblijf staat de hele accommodatie tot uw beschikking en zijn er geen andere gasten zodat u in alle rust kunt genieten van de ruimte en van elkaar.  

 

Verzorgd arrangement

Onze zakelijke gasten kiezen vaak voor  een volledig verzorgd arrangement. Daarbij kan zeker ook een keer met elkaar worden gekookt omdat dat zo gezellig is.

Wanneer u een (volledig) verzorgd verblijf wenst dan bespreken we graag even uw ideeën en wensen en zullen dan een op uw wensen afgestemd aanbod maken.

Naast de reguliere huurprijs zullen de extra kosten kosten hiervoor, afhankelijk va uw wensen en aantal deelnemers,  uitkomen op zo'n 80 á 110 euro pp (ontbijt, lunch, diner, non alcoholische dranken).  Andere drank kunt u zelf verzorgen maar kunt u ook door ons laten verzorgen middels een goed gevulde koelkast / bar. 

 

Diner privé 

Chateau Boirs leent zich zeer goed voor een diner privé dat u zelf verzorgd of dat u door ons of door één van onze cateraars laat verzorgen. Gezellig borrelen op het terras  of in de gewelvenruimte om daarna heerlijk te dineren aan een mooi aangeklede tafel in het koetshuis of in het poortgebouw.  De gasten die willen blijven overnachten kunnen uiteraard een kamer bij ons huren. Voor 85€ kunt u verblijven op  een comfortabele 2 persoonskamer met 's ochtends vanaf 8 uur een eenvoudig ontbijt. 

Château Boirs is gedurende de weekenden meestal verhuurd aan groepen maar waarom je niet eens  op een "gewone" doordeweekse dag heerlijk laten verwennen  omdat er wat te vieren valt of gewoon omdat het kan? 

 

Trouwfeest 

Chateau Boirs leent zich goed voor een  kleinschalig  trouwfeest. Op het terrein kunnen tenten worden opgesteld en kan een diner voor zo'n 100 mensen worden verzorgd. 's Avonds kan dan in het koetshuis  worden gedanst en gefeest. Buiten bij een romantisch vuurtje nog wat kan worden gedronken en gekletst.

Indien u een trouwfeest bij ons wilt organiseren stemmen we  graag een programma met u af dat binnen de mogelijkheden van 't Sjetootje en haar omgeving past.

U kunt de organisatie zelf ter hand nemen en u kunt werken met leveranciers van uw keuze, mits wij daarmee ook vooraf afspraken kunnen maken om alles in goede banen te leiden. Bij grotere groepen zijn er ook mogelijkheden om tentjes voor uw gasten op ons terrein te plaatsen.

Evenement of symposium

Het koetshuis is geschikt (bij theater opstelling)  voor het geven van presentaties voor een gezelschap van max. 42 personen. In poortgebouw kan ook een lunch / diner worden verzorgd voor uw gasten. Op het terras kan (bij mooi weer) natuurlijk heerlijk worden geborreld en (na) gepraat. 

Team building / teamuitje

Het terrein van 't Sjetootje (circa 1,2 hectare) is geschikt voor het organiseren van allerlei leuke teambuildingsactiviteiten. Onder het kopje activiteiten kunt u suggesties vinden van organisaties die vele boeiende, spannende  en leerzame activiteiten op het terrein van 't Sjetootje kunnen verzorgen. 


Vergaderen of cursus

 

Wanneer u in alle rust in een sfeervolle ruimte wilt vergaderen of een cursus wilt verzorgen dan kunt u gebruik maken van het koetshuis.  Afhankelijk van de tafelopstelling kunt u hier met  10 tot 20 personen aan één grote tafel vergaderen. Een opstelling met 4 tafels voor 8 personen  is ook goed mogelijk.

Bij meerdaags  cursussen en vergaderingen is voor de trainer / organisator de verblijfsruimte in de poorterswoning interessant. Hier kunt u zich als trainer even terugtrekken en beschikt u over een bureau en over een grote tafel voor overleg in een klein gezelschap.