Excusez nous. cette page n'a pas encore été traduite
Traiteurs en koks uit het dorp

Er zijn een paar lokale traiteurs / leveranciers waar u een beroep op kunt doen om een maaltijd te leveren of waar u een bestelling plaats die u kunt ophalen wanneer u op 't Sjetootje bent:

La Cuisine du future

Bij ons om de hoek vindt u La Cuisine de Future  waar Benoit u verwent met  culinaire hoogstandjes (alleen vegetarisch en gevogelte). Hij kan ook een bijzondere maaltijd op 't Sjetootje verzorgen. 

Privé BBQ

Onze buren Vincent en Claudine bereiden een bio-varken aan het spit met, als u wilt, salades en groenten uit hun eigen moestuin. Hiervoor met ons contact opnemen.

Traiteur Saint-laurent

Hier kunt u terecht voor uw vlees en vleeswaren en salades. Wij bevelen in het bijzonder zijn vlees en vis aan, dat u zelf bereidt op onze slinger BBQ. U kunt de traiteur in het Nederlands een mail sturen.

brown pizza on black plate

In het dorp kunt u ook gewoon even wat halen op minder dan 2 km van 't Sjetootje:

Il Gusto: Pizza

Croq'midi: Broodjes

Le Casse Dalle: Frites

Au Fistou: Friteria

Kok / cateraar op locatie

Hieronder staat een aantal cateraars die onze locatie en haar faclititeiten goed kent en een heerlijke maaltijd voor u kunnen verzorgen op 't Sjetootje. Afhankelijk van uw wensen kan dit variëren van een buffet dat wordt geleverd en waarbij u zelf voor de afwerking, het uitserveren en het opruimen zorg draagt, tot een door de cateraar volledig verzorgd diner.

Wanneer u gebruik wenst te maken van een eigen cateraar die niet bij ons bekend is, wensen wij hierover vooraf te worden geïnformeerd, zodat we met betreffende  cateraar kunnen kennismaken en afspraken kunnen maken.

Adventure cook

Adventure Cook is al lang een graag geziene cateraar op't Sjetootje. Ze zijn uitgegroeid tot een aanbieder van creatieve culinaire concepten voor allerhande gelegenheden.

U kunt ook een beroep doen op hun culinaire creativiteit voor een kookworkshop op 't Sjetootje.

Gembira

Gembira betekent "GELUKKIG, BLIJ". En “gelukkig en blij” dat is precies het gevoel dat het team van Gembira u wilt geven met hun  authentieke, met liefde bereide Indonesische gerechten.

Bezorgen op locatie

apple fruit lot

Supermarché 

Chez Delhaize vous pouvez commender en ligne: Delhaize.be) en wordt op het door u gewenste tijdslot geleverd. 

In overleg kunnen wij goederen in ontvangst nemen en in koeling /  opslag plaatsen. Hiervoor rekenen wij  10% provisie van de geleverde waarde.

brown wooden wine racks

Magasin d'alcool

Bij Bunder Bräu kunt u bij de online slijterij uw dranken bestellen en laten bezorgen op locatie.

In overleg kunnen wij goederen in ontvangst nemen en in koeling /  opslag plaatsen. Hiervoor rekenen wij  10% provisie van de geleverde waarde.. 

white printer paper on brown and black granite table

Boîte repas avec recette

We zoeken nog een leverancier die maaltijdboxen voor grotere gezelschappen op locatie kan leveren. De Delhaize recepten met boodschappenlijst zijn een aardig alternatief.