Kasteel en landgoed

helemaal alleen voor uw gezelschap. 


Wij verzorgen met onze partners catering en diverse activiteiten, afgestemd op de wensen van onze gasten. Aarzel niet om ons te benaderen. We denken graag met u mee om een programma op maat samen te stellen voor uw gezelschap. 

Onze locatie wordt regelmatig gebruikt voor teambuilding programma's en als training locatie.  Wij verzorgen dag- /middag- /   avondprogramma's v oor gezelschappen van 12 - 60 personen.

Indien u kiest voor een eigen leverancier die bij de dienstverlening gebruik maakt van onze voorzieningen of materialen, dan wensen wij, gezien onze ervaringen, hierover van te voren afspraken te maken en brengen wij een commissie in rekening. 

Activiteiten op locatie

bij onderstaande partners kunt u terecht voor diverse leuke, spannende, uitdagende workshops en teambuildings activiteiten op het landgoed van 't Sjetootje / Château Boirs.

Touché Experience

Touché Experience organiseert teambuilding en activiteiten voor iedereen die een bijzondere ervaring wil beleven. Vermaard om hun workshops schermen, bijlgooien en kruisboogschieten maar er is veel meer.

TreaT

Bij dit Maastrichtse evenementen bureau kunt u terecht voor een breed scala aan indoor en outdoor activiteiten. Kijk op hun website voor de vele mogelijkheden.

 

Uitjesbazen

Bij uitjesbazen kunt u terecht  voor een breed scala van teambuilding activiteiten zoals o.a.

  • Moordspel
  • Moordspel aan tafel
  • Escape Room op locatie