Kasteel en landgoed   

helema​al alleen voor uw gezelschap. 


Wij verzorgen met onze partners catering en diverse activiteiten, afgestemd op de wensen van onze gasten. Aarzel niet om ons te benaderen. We denken graag met u mee om een programma op maat samen te stellen voor uw gezelschap. 

Onze locatie wordt regelmatig gebruikt voor teambuilding programma's en als training locatie.  Wij verzorgen dag- /middag- /   avondprogramma's voor gezelschappen van 12 - 60 personen.

Trainers kunnen bij ons terecht voor een verzorgd meerdaags verblijf zodat de trainer zich volledig kan richten op de verzorging van haar of zijn programma en zich niet hoeft te bekommeren om de praktische zaken rondom het verblijf.

 

Evenementen met mogelijkheid voor individuele inschrijving !!


Schrijfvakantie 2024

maandag 2 september  - donderdag 5 september

Winny van Rij  organiseert  een Schrijfmidweek op ’t Sjetootje / château Boirs  gelegen in de lieflijke Jekervallei op 15 km van Maastricht, Tongeren en Luik. 

Jezelf even helemaal focussen op het schrijven met aansprekende workshops, coaching, werken aan je eigen schrijfproduct, ervaringen uitwisselen met andere schrijfliefhebbers. Dat kan allemaal tijdens deze midweek.

Op maandag worden de deelnemers vanaf 15h welkom geheten met thee / koffie en wat lekkers. Ontbijt (met mogelijkheid tot maken lunch pakket) en (vegetarisch) dinner worden verzorgd. Tijdens dag / avond staat naar behoefte koffie thee en water ter beschikking en kunnen andere drankjes worden gepakt (die obv gebruik zelf moeten worden afgerekend) 

Het hele domein staat de deelnemers ter beschikking en er zijn geen andere gasten. Dus voldoende gelegenheid om in alle rust over het schrijverschap te filosoferen en elkaar bij het kampvuur verhalen te vertellen en gedichten voor te dragen.  De omgeving leent zich prima voor een ontspannen wandeling of een tripje naar Tongeren of Maastricht. Wanneer u een fiets meeneemt zijn er legio mogelijkheden voor een mooie fietstocht door het dal of door het heuvellandschap. 

Ontdek meer


Activiteiten op locatie voor uw gezelschap

bij onderstaande partners kunt u terecht voor diverse leuke, spannende, uitdagende workshops en teambuildings activiteiten op het landgoed van 't Sjetootje / Château Boirs.

Touché Experience

Touché Experience organiseert teambuilding en activiteiten voor iedereen die een bijzondere ervaring wil beleven. Vermaard om hun workshops schermen, bijlgooien en kruisboogschieten maar er is veel meer.

TreaT

Bij dit Maastrichtse evenementen bureau kunt u terecht voor een breed scala aan indoor en outdoor activiteiten. Kijk op hun website voor de vele mogelijkheden.

 

Uitjesbazen

Bij uitjesbazen kunt u terecht  voor een breed scala van teambuilding activiteiten zoals o.a.

  • Moordspel
  • Moordspel aan tafel
  • Escape Room op locatie