Beschikbaarheid

 

In de getoonde agenda worden de periodes aangegeven waarin het kasteel gereserveerd is. In principe is deze agenda up-to-date. Indien gasten een optie hebben op een periode is dit niet zichtbaar in deze openbare agenda.

Indien u belangstelling heeft kunt u per mail of per telefoon  met ons contact opnemen. Wij controleren dan voor u de beschikbaarheid.

Voordat u besluit te reserveren kunt u een optie nemen en/of ons  bezoeken zodat u een goede indruk krijgt van de charme en de mogelijkheden.  

Hieronder vindt u een indicatie van de prijs. Indien u belangstelling heeft ontvangt u een offerte met alle noodzakelijke informatie op basis waarvan u kunt besluiten om tot reservering over te gaan.  

U kunt ons ook vinden op BnB direct . Een site met veel accommodaties en  die geen torenhoge en prijsopdrijvende provisie rekent. Indien wij bezet zijn kunt u hier misschien een geschikt alternatief vinden. 


Kosten

Hier treft u een overzicht van de verblijfskosten in 2023. Deze prijzen zijn ook de prijzen voor 2024. Bij een aanvraag sturen we u een op uw wensen afgestemde offerte op basis waarvan u tot reservering over kunt gaan. Bij reservering ontvangt u via de mail een aanbetalingsfactuur van € 1200. De restfactuur (inclusief € 300 borg) ontvangt u 3 maanden voor uw verblijf. Bij reserveringen minder dan 4 maanden voor aankomst ontvangt u één factuur voor uw verblijf.

Indien u speciale wensen heeft voor activiteiten of catering denken we graag met u mee om hier een succes van te maken.

Annulering

Bij  annulering hanteren wij de voorwaarden voor groepsaccommodaties van Recron, Vereniging van recreatieondernemers Nederland. U ontvangt een kopie met uitleg van deze voorwaarden.  Daarnaast rekenen we bij annulering 45 euro aan administratiekosten.

 

Voor groepen kunt u de risico's voor een onverhoopte annulering beperken. Hiervoor verwijzen wij u naar: http://www.groepsannuleringsverzekering.nl/

Extra mogelijkheden          

  • 3 extra slaapplaatsen en 1 badkamer op eerste verdieping  Poortgebouw. Dit wordt niet aan anderen verhuurd als u het niet huurt.
  • Extra gasten (na overleg)  € 35 voor weekend of midweek en € 12 voor dag gasten. 
  • Huisdieren (honden) zijn toegestaan. Hiervoor rekenen we €25 per huisdier
  • Extra hout voor vuurschaal €25 per kruiwagen (goed voor een avondje stoken).
  • Koetshuis: 60m2 multifunctionele ruimte voor feest, receptie, bijeenkomst, workshop, training, etc., prijs op aanvraag.
  • Opladen elektrische auto via buitenstopcontact in overleg; standaardtarief  € 25 
  • Catering en groepsactiviteiten,  prijs op aanvraag
  • Extra dag bij weekendhuur  (aankomst op donderdag 16.00 uur of vertrek op dinsdag 10.00 uur), prijs op aanvraag. 
  • Huur van Poortgebouw en/ of Koetshuis voor een of twee dagdelen (bijv. voor diner) met de mogelijkheid voor gasten om (evt. op eigen rekening) te overnachten in het Chateau, prijs op aanvraag. 
  • Bij vertrek de beschikbare checklijst graag even nalopen. Bij het niet opgeruimd en/of  bezemschoon achterlaten van 't Sjetootje zullen wij zelf dit moeten verzorgen. Hiervoor brengen wij  €35 per uur in rekening die van de borg wordt ingehouden.

   
Bij verblijf voor een weekend bent u welkom op de vrijdag vanaf 16.00 uur en kunt u gebruik maken van de accommodatie tot maandag 10.00 uur.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat de prijzen zijn voor een periode die verder in de toekomst ligt.  De prijs wordt jaarlijks aangepast op basis van uitgevoerde renovaties/verfraaiingen en op basis van de veranderingen in de prijs voor schoonmaak, energie, water e.d. .

Huwelijksfeest of Evenement
Indien u een evenement of huwelijk op onze locatie wilt organiseren waarbij u installaties of tenten wilt plaatsen en/of extra gasten wilt uitnodigen overleggen we graag met u wat uw wensen en ideeën zijn, zodat wij u een daarop afgestemde offerte kunnen aanbieden.

't Sjetootje voor trainers
Trainers en organisatoren die 't Sjetootje regelmatig huren voor hun activiteiten kunnen gratis gebruik maken van het appartement in het poortgebouw om zelf te verblijven.